Over Vitex

Vitex is in 2007 opgericht door Gert Jansen en Jan Dekkers. De bedrijfsactiviteiten zijn ondergebracht bij Vitex Raalte BV (Gert Jansen) en Vitex Druten BV (Jan Dekkers).

Over Vitex

Over Gert Jansen

Gert Jansen (1965) werkte na het afronden van zijn studie HTS Autotechniek vier jaar als automonteur en receptionist van de schade-afdeling bij een garagebedrijf. Daarna was hij 15 jaar actief als schade-expert. In 2007 besloot hij zijn opgedane kennis en ervaring in te zetten als zelfstandig ondernemer voor Vitex samen met collega Jan Dekkers.

Over Vitex

Over Jan Dekkers

Na een technische opleiding ging Jan Dekkers (1958) aan de slag als automonteur. Al snel trok de schadeafdeling zijn aandacht. Hij maakte kennis met alle aspecten van het vak en groeide door tot chef van deze afdeling. In 1991 werd hij schade-expert bij een gerenommeerd expertisebureau, waar Gert Jansen een jaar later zijn collega werd. Sinds 2007 zetten zij hun passie voor het schadevak in als zelfstandig ondernemers voor Vitex.

Competenties

Register expert/register taxateur VRT

Gert Jansen en Jan Dekkers zijn beiden register expert en register taxateur VRT (motorvoertuigen)

Onafhankelijk taxateurs

Taxatie vindt plaats conform art. 7:960 van het Burgerlijk Wetboek

De verzekerde zal krachtens de verzekering geen vergoeding ontvangen waardoor hij in een duidelijk voordeliger positie zou geraken. De vorige zin mist toepassing bij voorafgaande taxatie van de waarde van een zaak tot stand gekomen krachtens een aan een deskundige opgedragen beslissing of krachtens een beslissing van partijen overeenkomstig het advies van een deskundige.

Als register expert en register taxateur VRT blijven zij op de hoogte van alle veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving en andere ontwikkelingen in hun vakgebied.