U wilt een voertuig laten taxeren?

Een taxatie door Vitex geeft u duidelijkheid:

  • bij technische schade (in geval van garantie/aansprakelijkheid)
  • bij schade na een aanrijding (contra-expertise)
  • over de waarde van een voertuig voor het afsluiten van een verzekering.

Met een gedegen taxatierapport brengen wij de kosten van de schade en/of de waarde van het voertuig helder in beeld, zowel voor personenauto’s, motoren, campers en caravans, als voor zwaar materieel, landbouwvoertuigen en -machines.

Onderzoek technische schade

Bij een technisch mankement is het voor de garantie en de aansprakelijkheid van belang om de oorzaak en de omvang in kaart te brengen. Wij hebben jarenlang ervaring met het onderzoeken en taxeren van technische schades, van schade aan een wisselbak tot onderzoek naar de oorzaak van brand. Ons schaderapport geeft uitsluitsel over een eventuele garantieclaim of de aansprakelijkheid van derden.

Contra-expertise

Als u het niet eens bent met de schadetaxatie van uw verzekeringsmaatschappij of van de tegenpartij, biedt een onafhankelijke taxatie uitkomst. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat elke schade vakkundig te beoordelen en te taxeren. Na een grondige inspectie, waarbij de schade ook in beeld wordt vastgelegd, ontvangt u een gedegen schaderapport.

Waarde-taxatie

Wilt u voor het afsluiten van een verzekering weten wat de waarde is van uw auto, motor of camper? Ook dit behoort tot onze expertise. Indien gewenst inspecteren wij het voertuig samen met u, zodat alle bijzonderheden (denk aan historie, restauratiewerkzaamheden, specifieke kenmerken of accessoires) ter sprake komen. Relevante informatie nemen we uiteraard mee in de taxatie.